Nieuws

 • Vacature! OPPS zoekt een Adviseur Aanbesteden en contracteren

  Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Ter aanvulling op ons kleine, drukbezette team zoeken wij een Adviseur aanbesteden & contracteren. Je bent een nieuwsgierige en ambitieuze collega, die opgewekt in het leven staat en werkt graag samen maar kunt ook prima in je eentje aan de slag.

 • OPPS verwelkomt nieuwe adviseur: Iris Heusschen

  Per 1 oktober jl. is Iris Heuschen toegetreden tot team van OPPS. Iris is onlangs afgestudeerd in Europees recht.

 • OPPS blij met nieuwe juridische expertise: Berna Eser

  OPPS blij met nieuwe juridische expertise: Berna Eser  28 augustus 2019OPPS heeft een nieuw talent in huis! Vanaf 19 augustus versterkt Berna Eser ons team als adviseur. De afgelopen jaren heeft Berna door de bachelor- en masteropleiding Rechtsgeleerdheid veel kennis opgedaan van het recht, waaronder het aanbestedingsrecht.

 • Post Featured Image

  Brede Maatschappelijke Voorziening (BMV) Spaubeek

  Brede Maatschappelijke Voorziening Spaubeek  11 juni 2019Gemeente BeekHet college van Gemeente Beek heeft in juli 2019 de opdracht voor de bouw van de nieuwe Brede Maatschappelijke Voorziening in Spaubeek gegund aan Bouwbedrijven Jongen B.V. Architectenzaak heeft het ontwerp voor de BMV opgesteld. De BMV zal eind 2020 gerealiseerd zijn aan de Musschenberg te Spaubeek.

 • Het Swettehûs - een circulair icoon in Leeuwarden

  Provincie FyslânDe bouwsector is in transitie van lineair naar circulair bouwen. OPPS zet zich volop in om een bijdrage te leveren aan deze fascinerende en noodzakelijke verandering. Eén van onze projecten waarin onze ambitie om circulariteit te stimuleren tot uiting komt is het Swettehûs in Leeuwarden.

 • Post Featured Image

  (B)LEND” is door naar de inschrijvingsfase van ’t Centrum

  Uit maar liefst zeven consortia, selecteerde (B)LEND zich voor de aanbesteding van het eerste circulaire kantoorgebouw van België.

RSS Feed

Aanmelden OPPS nieuwsbrief

* verplicht