Nieuws

 • Huis der Provincie opent haar deuren!

  Vanaf 21 september 2017 staan de deuren van het Huis der Provincie van Gelderland weer voor iedereen open! OPPS heeft de afgelopen jaren met veel plezier aan dit prachtige project mogen werken. Het monumentale provinciehuis is volledig gerestaureerd en verbonden met een nieuwbouw.

 • Blij met nieuwe duurzaamheidsexpert bij OPPS: Roger Toussaint

  Vanaf 15 mei 2017 is Roger Toussaint werkzaam bij OPPS. In de afgelopen jaren heeft Roger veel kennis opgedaan door het evalueren van duurzame bouwprojecten en het inzetten van die kennis voor nieuwe projecten. Roger: “Het is fascinerend om te zien dat het vaak niet de beschikbare technieken zijn die duurzaamheid bepalen, maar de betrokken partijen en de kwaliteit van het proces.”

 • Wie wint de Healthy Urban Office Challenge?

  Gezonde en groene gebouwen zijn goed voor mensen, organisaties, de economie en de maatschappij. Gemeente Utrecht, gemeente Amersfoort, provincie Utrecht, Economic Board Utrecht en Stichting De Nieuwe Draai dagen daarom kantooreigenaren, projectontwikkelaars, beleggers en organisaties in de regio Utrecht uit hun projecten voor groene, gezonde en slimme kantoren aan te melden voor de Healthy Urban Office Challenge.In de Healthy Urban Office Challenge gaat de regio Utrecht op zoek naar inspirerende...

 • Community of Practice (CoP) managen van integrale contracten

  Gemeenten staan op dit moment voor een grote duurzaamheids- en renovatieopgave van hun gemeentelijk vastgoed. Ambtelijke organisaties hebben daarbij te maken hebben met krimpende budgetten, een groter takenpakket en allerlei duurzaamheidsdoelstellingen en ambities. Tegelijkertijd neemt de vraag naar flexibele en toekomstgerichte oplossingen toe.

 • Kennis-sessie: het managen van (samenwerking bij) integrale contractvormen in bouw en onderhoud - 18 januari 2017, Universiteit Utrecht

  Waar liggen kansen voor decentrale overheden?
  PPS Netwerk Nederland organiseert i.s.m. Bouwstenen voor Sociaal, de Gemeente Eindhoven, Provincie Gelderland, het Rijksvastgoedbedrijf, OPPS op 18 januari 2017 van 14.00-16.15 bij Universiteit Utrecht een kennis-sessie waarin (praktijk)ervaringen en gezichtspunten vanuit diverse organisaties worden gedeeld en met elkaar worden bediscussieerd.

 • Harold Hinfelaar naar OPPS

  Met veel plezier kondigen wij aan dat ons team per 1 december is uitgebreid met drs. Harold Hinfelaar.
  Harold Hinfelaar versterkt OPPS in de rol van Senior Adviseur / Partner. Hij komt over van Facilicom waar hij de afgelopen tien jaar achtereenvolgens verantwoordelijk was voor de PPS / DBFMO-projecten, de portefeuille integrale contracten en de laatste jaren, als commercieel directeur, voor Sales & Marketing en de Consultancy, Interim- en Projectmanagementactiviteiten.

RSS Feed

Aanmelden OPPS nieuwsbrief

* verplicht