Nieuws

 • Schrijf je in voor de kennissessie UAV-gc contracten

  Ben je als werkvoorbereider actief in de utiliteitsbouw en wil je meer weten over UAV-GC contracten? Dan zien we je graag tijdens onze kennissessie op 15 november 2018 in Utrecht.Tijdens deze kennissessie maak je in korte tijd kennis met geïntegreerde contractvormen en de UAV-GC. We behandelen samen de belangrijkste aspecten op het gebied van verantwoordelijkheidsverdeling, risicomanagement en contractmanagement.

 • OPPS en Laudy door naar tweede ronde marktconsultatie

  In samenwerking met Laudy Bouw & Ontwikkeling heeft OPPS deelgenomen aan deze marktconsultatie. Op basis van de schriftelijke marktconsultatie zijn we uitgenodigd om de consultatie mondeling te vervolgen in de vorm van 3 expertgesprekken waarin wij onze kennis op het gebied van aanbesteden en uitvoering verder zullen delen met de Universiteit Maastricht.

 • Geslaagde implementatie onderhoudscontract ProRail

  Recent is een landelijk onderhoudscontract gesloten voor alle (bemande) ProRail-locaties in Nederland. In samenwerking met HEYDAY Facility Management (als beheermaatschappij) gaan onderhoudspartners Facilicom Solutions en ProCUS (V.O.F. van Strukton Worksphere en Unica installatietechniek) de komende acht jaar het volledige onderhoud aan 19 gebouwen, terreinen en installaties van ProRail uitvoeren.

 • Post Featured Image

  SteenGoed Challenge: Breng samen leven in leegstand!

  Met het programma SteenGoed Benutten werkt onze partner 'de nieuwe draai', samen met de provincie Gelderland, aan het verminderen van (dreigende) leegstand in dorpen en steden. Middels de SteenGoed Challenge wordt er voor De Eendracht in Hoorn, het Juvenaat in Zevenaar en Fliegerhorst te Teuge gezocht naar creatieve oplossingen, innovaties en goede businesscases. Heb je een initiatief, wil je de locatie zien en de eigenaar ontmoeten, meld je dan aan voor de open avonden op 4, 5 en 7 juni. Tot 2 juli kunnen uitgewerkte initiatieven worden ingeleverd.

 • Kennissessie UAV-gc 2005

  25 mei 201824 mei jl. verzorgde onze collega Annieta Alblas een uitgebreide UAV-gc kennissessie bij Service centrum Drechtsteden, georganiseerd in samenwerking met PPS Netwerk Nederland en Castilloadvies. Tijdens de workshop werd ingegaan op de belangrijke thema's voor succesvolle toepassing van de UAV-gc 2005.

 • Aanbesteding project Stadskantoor Heerlen

  Op 9 mei jl. is het contract ondertekend voor de nieuwbouw van het nieuwe stadskantoor en de renovatie van het monumentale Raadhuis in de Gemeente Heerlen.Het plan, ontworpen door Mecanoo Architecten, is recent aan de medewerkers van de gemeente gepresenteerd. Een cadeau voor de stad: ruimte, lucht, zichtlijnen, verbinding, energie en groen in het hart van Heerlen op een plek waar dat decennialang ontbrak.

RSS Feed

Aanmelden OPPS nieuwsbrief

* verplicht