Nieuws

 • Verkiezing: 'de meest leefbare ggz-omgeving'

  De fysieke omgeving heeft invloed op het welzijn van mensen, daar is steeds meer bewijs voor. Aandacht voor de omgeving waarin mensen zorg krijgen is dus enorm belangrijk, maar wat is de best mogelijke leefomgeving voor ggz-cliënten? Hoe ziet een healing environment in de ggz eruit?

 • OPPS schrijft outputspecificaties in België

  Via een tender van de Vlaamse Gemeenschapscommissie (VGC) heeft OPPS de opdracht verkregen voor het schrijven van een outputspecificatie voor een multifunctioneel onderwijsgebouw, de 'Gallaitsite'. Het programma bestaat onder andere uit een sporthal, kleuterschool, basisschool, een tienerschool en een secundaire school voor in totaal ongeveer 1400 leerlingen. Tevens omvat het project de realisatie van een Jeugdcentrum waar meerdere jeugdbewegingen worden gehuisvest. Met het pro...

 • Bouw rechtbank Amsterdam van start

  Aan de Zuidas vond dinsdag 24 oktober jl. de ceremoniële start van het heien plaats voor de nieuwe rechtbank Amsterdam. Stakeholders beschreven de fraai versierde eerste heipaal en rechtbankpresident Henk Naves zette de heimachine persoonlijk in werking. In 2020 wordt in Amsterdam de nieuwe rechtbank Amsterdam geopend.

 • OPPS verzorgt dialoogtraining voor gemeente Heerlen

  OPPS heeft een dialoogtraining verzorgd voor de gemeente Heerlen, in het kader van de concurrentiegerichte dialoog voor de aanbesteding van het nieuwe stadskantoor. De deelnemers werden ingewijd in de do's and dont's. In spelvormen werd eerst in een veilige setting geoefend met onderhandelen en het geven van feedback.

 • Huis der Provincie opent haar deuren!

  Vanaf 21 september 2017 staan de deuren van het Huis der Provincie van Gelderland weer voor iedereen open! OPPS heeft de afgelopen jaren met veel plezier aan dit prachtige project mogen werken. Het monumentale provinciehuis is volledig gerestaureerd en verbonden met een nieuwbouw.

RSS Feed

Aanmelden OPPS nieuwsbrief

* verplicht