Floriworld Aalsmeer

FloriWorld, het nieuwe experience center van de sierteeltsector, wordt in Aalsmeer ontwikkeld in aansluiting op het reeds gerealiseerde Green Trade Center en Agora. KondorWessels Projecten behoort tot de initiatiefnemers en wil met deze ontwikkeling jaarlijks enkele honderdduizenden bezoekers inspireren.

FloriWorld laat bezoekers ervaren en ontdekken wat bloemen en planten kunnen betekenen in het dagelijks- en sociale leven. Opdrachtgevers voor de ontwikkeling van FloriWorld zijn Royal FloraHolland, Dutch Experience Group en Bloemenbureau Holland, verenigd in de FloriWorld BV. Dutch Experience Group zal de exploitatie voor haar rekening nemen en de losse inrichting voorzien. KondorWessels Projecten heeft een voorlopig ontwerp ontwikkeld voor casco, installaties en inbouwpakket in samenwerking met architectenbureau OZ, Aveco de Bondt, M+P Raadgevende Ingenieurs, Adviesburo J. van Toorenburg en AIVN Adviseurs & Ingenieurs.

OPPS heeft in opdracht van KondorWessels Projecten een verificatie- en validatiemethode en -model ontwikkeld, waarmee in de nadere planuitwerking op heldere en gestructureerde wijze werd aangetoond dat ontwerp en realisatie voldoet aan het PvE van de opdrachtgever.

martijn

Martijn Zuurveld

Kennishouder