Planschrijver tenders (EMVI)

Functieomschrijving

Ben jij nieuwsgierig en ambitieus? Vind je het leuk je te verdiepen in nieuwe onderwerpen en kun je de verkregen informatie begrijpelijk en helder op papier zetten? Bij OPPS krijg je de unieke kans om samen met overheden, de beste aannemers en de slimste architecten van Nederland aan de mooiste en meest uiteenlopende opdrachten te werken door heel Nederland. Van het ontwerp van nieuwbouw en renovatie-/ transformatieopgaven tot het onderhoud van monumentale panden. Elk project is uniek en zo behandelen we dat ook.

Als planschrijver zijn je voornaamste werkzaamheden om samen met je collega’s en de tenderteams van onze klanten een kwalitatief plan van aanpak te schrijven en daarmee de opdracht voor onze klanten binnen te halen. Deze opdrachten variëren tussen relatief kleine opdrachten van een specifieke installatie in een enkel gebouw tot grote multidisciplinaire integrale tenders. Denk daarbij aan de ontwikkeling van een schoolgebouw, een gevangenis of een stadskantoor. Maar ook het onderhoud aan een universiteitsgebouw, sportcomplex of cultureel centrum. Dit doe je door samen met het team eerst de klantvraag te doorgronden en de strategie te bepalen voor het project. Vervolgens ga je je verdiepen in het onderwerp en kennissessies organiseren met de experts om de informatie te verzamelen. Deze informatie vertaal je in een onderscheidend plan dat naadloos aansluit bij de wensen van de opdrachtgever.

Je taken als planschrijver zijn:

   • Het schrijven van kwaliteitsplannen voor aanbestedingen.

   • Het vertalen van (technische) werkprocessen naar een kwalitatief hoogstaand plan.

   • Het organiseren van sessies om de kwaliteit te optimaliseren (kennis, risico, review).

  Als planschrijver ben je onderdeel van verschillende teams en schrijf je mee aan verschillende plannen tegelijkertijd. Ongeveer twee à drie gelijktijdige projecten, met een doorlooptijd van ongeveer zes weken. Dit zorgt voor ontzettend veel variatie en verbreding van je kennis. Je komt daarnaast in aanraking met de meest uiteenlopende opdrachtgevers en kunt daarmee ook een mooi netwerk opbouwen. Daarnaast staat flexibiliteit hoog in het vaandel, de focus ligt op kwaliteit en de werklocatie en -tijden zijn grotendeels zelf in te vullen.

  Wat we van je vragen is een afgeronde opleiding op academisch of HBO-niveau. De richting is niet zo belangrijk maar het is wel fijn als je affiniteit hebt met de bouw.

  Natuurlijk zijn een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij de functie inbegrepen. Op onze website www.opps.nl vind je een aantal projecten waar wij trots op zijn.

  Wil jij deel uitmaken van ons succesvolle team? Solliciteer dan via het onderstaande formulier. Voor meer info kun je contact opnemen met Martijn Zuurveld via 06-53 81 92 48, of martijn.zuurveld@opps.nl.

  *Vereist

  Deel deze vacature

  LinkedIn