Adviseur huisvesting en vastgoed

Functieomschrijving

Wil je werken aan het nieuwe stadhuis van een fusiegemeente, een grote kazerne op de Veluwe, de bibliotheek van de toekomst op de Zuidas, of de te renoveren schoolcampus bij jou om de hoek?

Dat kan bij OPPS.

Wij werken voor uiteenlopende klanten aan het begin van prachtige projecten, met maatschappelijke waarde. Jij helpt een succes van die projecten te maken, o.a. door projectstrategieën op te stellen, aanbestedingen te organiseren en contracten, programma’s van eisen en vraagspecificaties op te stellen.

Je werkt samen met absolute kanjers in hun vak, zowel in ons eigen team als in projectteams van overheidspartijen, onderwijsinstellingen, aannemers en architecten.

Je stapt bij ons in een slim, hecht en gezellig team, dat samen OPPS maakt tot wat het is. Iedereen helpt elkaar, er is geen bijzondere behoefte aan leiders of managers en die zijn er dan ook niet. We helpen je om je eigen pad te ontdekken en te bewandelen. Je kunt je breed ontwikkelen in alle facetten van onze adviesdiensten, of juist een echte specialist worden. Je werkt vanuit Houten, met als werkgebied heel Nederland en België.

Vereisten

Wie je bent is belangrijk. Wij zoeken nieuwsgierige en ambitieuze starters, mensen die graag vragen stellen en opgewekt in het leven staan. Maar neem ook zeker contact op als je al enkele jaren werkervaring hebt opgedaan en klaar bent voor iets anders.

Een afgeronde opleiding is wel nodig, op academisch of HBO-niveau. De richting is niet zo belangrijk maar het is wel fijn als je wat affiniteit hebt met de bouw. Om bij ons gelukkig te worden is het daarnaast handig als je het leuk vindt om te schrijven.

Natuurlijk zijn een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij de functie inbegrepen. Op onze website http://www.opps.nl vind je een aantal projecten waar wij trots op zijn.

Aanvullende vergoedingen:

  • Vakantiegeld
 

Arbeidsvoorwaarden:

  • Auto van de zaak
  • Bedrijfsfeesten
  • Budget voor professionele ontwikkeling
  • Extra vakantiedagen
  • Kerstpakket
  • Pensioen
  • Reiskostenvergoeding
 

Je mag traditioneel een brief schrijven en je cv opsturen, maar kunt ook even bellen voor nadere kennismaking met Martijn Zuurveld (06 53 81 92 48).

Details

Nederland, Utrecht, Houten, Het Kant 3

*Vereist

Deel deze vacature

LinkedIn