Training & coaching

Training

Naast het begeleiden, ondersteunen en adviseren van onze opdrachtgevers,  helpen wij ook graag in het verwerven van nieuwe kennis en vaardigheden. Wij geven verschillende trainingen en opleidingen (opstellen vraagspecificaties, dialoogtraining, contractmanagement, UAV-GC) voor opdrachtgevers , leidinggevenden in de bouw en opdrachtnemers.

Om de deelnemers klaar te stomen voor de concurrentiegerichte dialoog hebben we een training ontwikkeld die bestaat uit theorie over de aanbestedingsrechtelijke aspecten, feedback, gedrag en onderhandelingstechnieken. De theorie wordt steeds afgewisseld met oefeningen. We beginnen veilig met één op één gesprekken. Later betrekken we acteurs (afkomstig uit de praktijk) bij nagespeelde dialogen op basis van projectspecifieke kenmerken.

Voor veel organisaties is het werken met geïntegreerde contracten (deels) onbekend en lastig. De materie kan complex zijn en vergt veelal andere competenties en vaardigheden. Voor leidinggevenden die meer kennis willen opdoen van de UAV-GC hebben we de kennissessie UAV-GC ontwikkeld. De theorie wordt in heldere stappen uitgelegd en gecombineerd met oefeningen. Daarnaast kunnen we op maat gemaakte trainingen geven, waarbij training on the job ook mogelijk is.  

Coaching

We coachen veel professionals in de keten. Meestal doen we dat als senior adviseur in ondersteuning van de projectleider of andere sleutelfiguren. Kenmerkend daarbij is onze heldere maar zorgvuldige feedback. Regelmatig leidt dat tot het verzoek om meer persoonlijk te coachen. Dat doen we graag, met dezelfde aanpak. Praktijkgericht, het toepassen van ervaring, mensen zelf laten reflecteren op hun acties en het daarop volgende gedrag, en feedback geven als dat gewenst of nodig is. Daarbij zijn we altijd zeer zorgvuldig en persoonlijk.

math

Math Feijen

Kennishouder

annieta

Annieta Alblas

Kennishouder